Skip to main content

Είμαι ο σεφ Λιού Τζουν. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Σάντονγκ όπου και φοίτησα στην "Λαϊκή Ακαδημία των Επισιτιστικών Επαγγελμάτων". Στην επιστήμη μου διακρίθηκα και είχα την τιμή να συνοδεύσω, ως Σεφ, την Ολυμπιακή αποστολή της χώρας μου στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004. Από το 2009, η επιχείρησή μου, "Πεκίν Restaurant" σας φέρνει στο σπίτι ή στο γραφείο, τα εκλεκτότερα πιάτα της Κινεζικής και Ιαπωνικής κουζίνας.

Pekin Restaurant
Shandong cuisine (simplified Chinese: 山东菜; traditional Chinese: 山東菜; pinyin: Shāndōng cài), more commonly known in Chinese as Lu cuisine (simplified Chin…
Char siu (Chinese: 叉燒 cha1 shao1, literally "fork-roast"; also Romanised chasu, cha siu, "cha sio", "caa siu", char siew) is a popular way to flavor and prep…
Kung Pao Chicken, (Chinese: 宫保鸡丁), also transcribed as Gong Bao or Kung Po, is a spicy stir-fry dish made with chicken, peanuts, vegetables, and chili pepp…