
Κινέζικο φαγητό & Σούσι
Ζωγραφου Κορυδαλλός
This window will close in 30 seconds
Κορυδαλλος μπουφές από 19/9

Παρασκευή ώρα 8:00 - 11:30 €15/άτομο
Σάββατο ώρα 8:00 - 11:30 €15/άτομο
Κυριακή ώρα 1:30 - 5:30 €18/άτομο
Για τηλεφωνικές κρατήσεις άπο 5 άτομα και πάνω -10%
Από 10 άτομα και πάνω δώρο ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί Κτήμα Κατσέλη Cabernet Sauvignon
120 Κρυα και ζεστα πιατα, γλυκα και πικρα συστατικα, απλα και εξεζητημενα πιατα. οι προσεγγιση του κοσμου της γευσης απο τους κιινεζους, οπως και απο τους Ιαπωνες , ειναι πολυ διαφορετικη απο την δικη μας.

My Categories

Νι χάο! Είμαι ο Τζουν.
Ανακαλύψτε τις Τελευταίες μας Νοστιμιές!
Είμαι ο σεφ Λιού Τζουν. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Σάντονγκ όπου και φοίτησα στην "Λαϊκή Ακαδημία των Επισιτιστικών Επαγγελμάτων". Στην επιστήμη μου διακρίθηκα και είχα την τιμή να συνοδεύσω, ως Σεφ, την Ολυμπιακή αποστολή της χώρας μου στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004. Από το 2009, η επιχείρησή μου, "Πεκίν Restaurant" σας φέρνει στο σπίτι ή στο γραφείο, τα εκλεκτότερα πιάτα της Κινεζικής και Ιαπωνικής κουζίνας.
Shandong cuisine (simplified Chinese: 山东菜; traditional Chinese: 山東菜; pinyin: Shāndōng cài), more commonly known in Chinese as Lu cuisine (simplified Chinese: 鲁菜; traditional Chinese: 魯菜; pinyin: lǔ cài), is one of the Eight Culinary Traditions of Chinese cuisine and one of the Four Great Traditions (四大菜系).
It is derived from the native cooking style of Shandong, a northern coastal province of China.
Get Inspired
Cha Sao (char siu)
Char siu (Chinese: 叉燒 cha1 shao1, literally "fork-roast"; also Romanised chasu, cha siu, "cha sio", "caa siu", char siew) is a popular way to flavor and prepare barbecued pork in Cantonese cuisine.[1] It is classified as a type of siu mei (燒味), Cantonese roasted meat.
Chinese cuisine
A plate of char siu rice